** CELLULAIRE HERINNERINGEN **

Informatie over gevolgde opleidingen o.a.:
Quantum-Touch
Quantum-Allergy
Healing-Code
Heel je DNA/Heel je Leven
Omega Health Coach
Nei  Practitioner
Integra  A+B
Biologische  Leeftijd
Hypnotherapeut
Nlp
Emotioneel Evenwicht
Chakra's
Ziener
Reader uit Akasha kronieken
Inca Sjamanic Ther.**
Regressie
Touch of Matrix

QUANTUM TOUCH

Een ultra moderne heling, die in zeer korte tijd [ 8 minuten of minder ] Uw pijn doet verdwijnen, Uw ruggenwervels, heupen en nekwervels recht kunnen zetten indien U onderricht heeft genoten.
Uw kind kan dit leren als hij tot 10 kan tellen. Het doorgeven van energie is het geheim. Zo eenvoudig lijkt het en is het. Wonderen bestaan echt nog, het is aan U om dat mee te maken.
Het is een gezellige cursus waarbij U onmiddellijk de heling kunt voelen of geven.

QUANTUM-ALLERGY

Met Quantum-Allergy ontdek je wat je verstoort, voeding, iets in de lucht, virussen, gedachtes, relaties en nog veel meer. Deze verstoringen kun je resetten, waardoor datgene niet meer verstoort en jezelf kunt kiezen of je er wel of niet mee in contact wilt zijn.

HYPNOTHERAPIE / NLP

In 1986 begon mijn studie Hypnotherapie en NLP, ontving mijn diploma en opende mijn praktijk in 1990.
In mijn vrije tijd zong ik nog Jazz of Dixieland, was goed te combineren.
Na 6 jaar hypnose sessies kwam de schrijfster van ‘Vrouwen Vleugel” langs en vertelde me dat zij een rol voor me had in deze Tv-serie, ik weigerde maar het jaar daarop kwam ze weer….en na heel lang aarzelen kwamen
we tot overeenstemming en tekende ik het contract. Het bloed kroop enz….

Enfin ….lang verhaal kort ,misschien heeft U het gezien op RTL 4. Ik was Baby Miller.

Tja, en nu????

Tijdens een beurs in Utrecht, na deze TV serie, trof ik toeval bestaat niet, mensen die reclame maakten voor de toen nog niet zo bekende Arts Roy Martina, mijn latere leraar. Ik ging natuurlijk in discussie over wat ze me daar vertelden.
Ik was niet geheel overtuigd, dus dan ga ik het verder onderzoeken.
1995….Ik verdiepte mij nu in NEI [Neuro Emotionele Integratie], en alles wat ik daar op die beurs heb gehoord is van A- Z waarheid, ik werk er nu nog mee. Zij het op diepere niveau , en heb wonderen zien gebeuren door NEI.  

Wat is NEI ?

NEI : Neuro Emotionele Integratie gaat uit van de zeer juiste gedachte ,dat gedrag en ziekten ontstaan door onbewuste mechanismen.
“Waarom doe ik dit …waarom doe ik dat?”
Ons huidige gedrag is namelijk gebaseerd op emotionele ervaringen uit het verleden. Deze emoties verdwijnen ongemerkt in ons onbewuste geheugen, daardoor ontwikkelen zich bijv. : angst-agressie-verdriet–gebrek aan zelfvertrouwen-zwaarmoedigheid-verbittering— gekwestheid—faalangst –gevoel van eenzaamheid –gevoel van verlaten zijn- er niet bij horen- en op termijn ook allerlei ziekten of lichamelijke klachten.
Deze emoties , de niet verwerkte dus, worden getriggert [geactiveerd] wanneer er in Uw huidige leven iets gebeurt dat lijkt op die ervaring uit het verleden.
Het loslaten van de emotie betekent ook meestal het verdwijnen van de klacht. Meer dan 90% van de mensen hebben onverwerkte emoties, waardoor het lichaam vroeg of later gaat reageren. De weggestopte emoties zorgen voor blokkades die belemmerend werken op ons dagelijks functioneren. NEI spoort deze belemmerende emoties op.

Dit gebeurt door een eenvoudige test ,de zogenaamde spiertest , waarbij de spierspanning aangeeft wat zich in ons onbewuste afspeelt [Kinesiologisch].
Onbewust onthouden we alles wat er in ons leven gebeurt. Bij vragen of situaties die een bepaalde stress oproepen, reageert ons onderbewuste door de spierspanning te verlagen. Belemmerende emoties kunnen met deze sublieme NEI methode, ontwikkeld door de arts Roy Martina bewust worden gemaakt en worden losgelaten[geïntegreerd]. De behandeling verloopt plezierig en ontspannen en is ook succesvol. Bij kinderen –evenals eet/rook/gokverslaving -concentratie stoornissen en andere problemen.

EMOTIONEEL EVENWICHT.

Een prachtige techniek die gebaseerd is op : WILLEN.
Als U zegt dat U iets wilt [bijv. gezond zijn ] en het antwoord via de test [Negatief] vertelt dat U dat niet wilt, zullen we verder testen, totdat U te weten komt waar dit vandaan komt. En gegarandeerd komen we dat te weten.
Deze methode is ook bijzonder geschikt om zelf thuis te gebruiken. Er zijn cursussen die U kunt bezoeken, zodat U dit in no-time leert.

READER UIT DE AKASHA KRONIEKEN

 CHAKRA BALANCING

Welke chakra ’s functioneren niet zoals dat “zou” moeten? 
De coach, in dit geval ik, zal dat snel en zeker uitzoeken en herstellen, ook al is dit misschien moeilijk te geloven.
[Ik zeg altijd: “….geloven doe je in de kerk, hier ervaar je het persoonlijk NU!!]

 SJAMANIC INCA REGRESSIE

Met STENEN, die door de INCA SJAMAAN door een speciaal INITIATIE RITUEEL zijn verbonden met zijn stenen, wordt een cliënt door mij getest welke CHAKRA’S er verbonden zijn met zijn probleem.
Dit is een prachtige sessie waarbij de cliënt ligt, en zo dit hele gebeuren ondergaat, waardoor zijn probleem na deze behandeling opgelost is. Het probleem in zijn huidige leven is en bestaat al tig tig tig jaren. Wordt dus van heel ver terug, uit die bron, verwerkt [geïntegreerd]. Uiteindelijk wordt de cliënt bewust van vele zaken die hiermee te maken hadden.
Heling op INCA SJAMANISTISCHE WIJZE waar ik voor ben opgeleid en geïnitieerd ben , en waarmee ik vanaf Oktober weer verder ga.


REIKI MASTER
 

Terwijl ik U help, zal ik altijd de kracht van REIKI gebruiken, die hoef ik niet perse uit te schakelen, waarom ook.
Dus ik raak ik U aan, en de REIKI energie stroomt.
REIKI , hoe mooi deze energie ook is , gaat niet zo diep als NEI of OMEGA.

OMEGA HEALTH COACHING

ELK mens heeft zijn zelfgenezend vermogen, U zult dat zelf ontdekken. Dr. Roy Martina heeft de nieuwste en meest effectieve methode ontwikkeld om mensen te begeleiden naar gezondheid,vitaliteit en een gelukkig leven.
Wij, de aankomende Omega Health Coaches, moesten ook zoals eerder bij ons bekend was vooral aan onszelf werken.
De vele ellende, misère en onverwerkte zaken werden geïntegreerd door deze OMEGA PROTOCOLLEN.

 Ik, Milly Scott, of Marion, zoals ze me nu ook noemen, ben dankbaar en trots dat ik deze studie kon doorlopen en geslaagd ben.
En ook de onvoorstelbare genezende sessies ondergaan heb, ook al wilde ik eerst niet geloven dat dit mogelijk was.
Ik heb het, zoals mijn andere collegae aan den lijve mogen ervaren en ben weer gegroeid.

Deze tekst is van Dr. Roy Martina : Over Omega Coaching.
De nieuwste ontdekkingen en inzichten, ook bijvoorbeeld uit de kwantumfysica zijn er direct in verwerkt.

            ****Echte heling is leren thuis te komen in je lichaam op aarde****

Je leert je zelfgenezend vermogen aan te wenden ,belemmerende patronen in je leefwijze te doorbreken en de mind te programmeren om het genezingsproces maximaal te ondersteunen. Het effect daarvan is een verbeterde levenskwaliteit op alle gebieden.
Omega werkt daarmee preventief op het ontstaan van ziekten.
Omega Health Coaching richt zich niet op symptoombestrijding, maar op de onderliggende verstoring, zodat werkelijke heling kan plaatsvinden. Het zenuwstelsel is een belangrijk aandachtspunt in Omega Health
Coaching. Het Zenuwstelsel kan vergeleken worden met een computer waarin allerlei verschillende programma’s draaien. Sommige programma’s ondersteunen je gezondheid en welzijn , anderen ondermijnen dat juist. Om tot werkelijk blijvende genezing en verdere ontwikkeling te komen, zal zowel het autonome als het centrale zenuwstelsel opnieuw worden geprogrammeerd.
De neuronale circuits die medeverantwoordelijk zijn voor de problemen moeten worden uitgeschakeld en worden vervangen door neuronale circuits die de gezondheid bevorderen.

Door middel van OMEGA HEALTH COACHING kun je je zenuwstelsel en immuunsysteem herprogrammeren op gezondheid, vitaliteit en geluk.